digital marknasföring

Vi är en webbyrå i Stockholm. 

Vi skapar hemsidor, utför digital marknadsföring och producerar videor i Stockholm.

Vi erbjuder också digital marknadsföring för att få ditt företag att synas på Goole och olika sökmotorer.

Med digital marknadsföring, gör vi sökmotoroptimering (SEO) och Sökmarknadsförings (SEM).

Vår webbyrå finns i Järfälla, Stockholm. Vi är en av de billigast Stockholm

VÅRA TJÄNSTER

Vi producerar proffessionellt, samtidigt håller vi alltid låga priser. Vi strävar också att tillhandahålla bra service till våra kunder.

Vi fokuserar på följande:

1. VIDEOPRODUKTION

Film är något som har ökat markant de senaste åren och de flesta väljer att använda sig av film i sin marknadsföring. Vi ser att en bra digital strategi inkluderar film. Nästan 50% av alla som använder facebook och youtube ser en timme video varje vecka. Därför tycker vi på Onekmedia Webbyrå att det är värt att investera i. Vi skapar HD videor för olika ändamål. Vi har flera års erfarenhet av TV produktion, bröllopsfilmer, intervjuer, kalas, studentfester, gudstjänster. seminarium, konferenser, konventioner och konsert.

2. HEMSIDOR

Vi designar, utvecklar och producerar proffessionella hemsidor i Joomla. Joomla är ett av världens mest använda open source CMS (content management system, innehållshanteringssystem). Det finns idag miljontals webbplatser världen över som drivs med Joomla. Joomla är ett prisbelönt content management system (CMS) som gör att det enkelt går att skapa webbplatser och online-applikationer. Vi börjar med följande:

  1. Projektledning
  2. Strategier
  3. Förstudier
  4. Idé & koncept
  5. Webbdesign
  6. Programmering
  7. Test, Drift & Support

3. DIGITAL MARKNADSFÖRING

Digital marknadsföring innefattar all marknadsföring av produkter och tjänster som sker via digitala kanaler och plattformar. Varumärken och företag utnyttjar digitala kanaler som sök, sociala medier, e-post och sina hemsidor för att kommunicera med framtida och befintliga kunder. Vi har följande tjänster på digital marknadsföring:

  • Sökmotoroptimering - SEO (Search Engine Optimization): SEO, eller sökordsoptimering, handlar om att optimera din webbplats så att den rankar högre på sökmotorer som Google. På så sätt ökar du din organiska (läs gratis) trafik till dina hemsidor. SEO är en av de viktigaste strategierna inom digital marknadsföring och något som alla företag bör satsa på. Visste du att 75 procent aldrig scrollar förbi förstasidan på Google
  • Sökmarknadsförings (SEM): Sökmarknadsföring är en del av digital marknadsföring och kommer från det engelska ordet ”Search Engine Marketing”, vilket även brukar förkortas till SEM.
  • Annonsering via sociala medier: Arbeta med sociala medier Den stora fördelen med sociala medier och sökmarknadsföring (SEM) är att de gör det möjligt att lättare nå specifika målgrupper – förutsatt att man har en väl genomtänkt strategi.

4. AFFISCHER, FLYERS-ELLER INFORMATIONSBLAD

Vi skapar proffessionella affischer och reklamblad för olika ändamål. Vi har flera års erfarenhet av marknadsföring för konferenser, konventioner, seminarium, studentkort, logotyper bröllopsinbjudningskort. Vi skapar detta i olika format, JPG, PNG, PS och AI (Vector grafik)

5. FOTOGRAFERING

Vi har flera års erfarenhet av fotografering för, bröllop, TV produktion, dop, gudstjänster, konferens, konventioner, seminarium och självporträtt.

6. GRAFISK DESIGN

En grafisk profil är ett måste för företag, kyrkor och artister. Genom att ha en grafisk profil får du också ett varumärke som personer kommer ihåg. Som människor är vi väldigt visuella och en grafisk profil kan ge en förbättrad upplevelse.


Kontakta oss för mer information

För mer info, klick på länkar nedanför:

 

Pin It