Skapa hemsida

Vi är webbyrå i Stockholm.

Vi skapar och producerar snygga hemsidor i Joomla och Wordpress. 

Vi gör webbproduktion och vi har användarvänlighet webbsidor.

Vår ambition är att bygga långvariga, trygga och nöjda kundrelationer där vi bistår med vår expertis angående hemsidor.

Så jobbar vi med din hemsida:

1. STRATEGI, ARBETSPROCESS OCH WEBBDESIGN FÖR DIN HEMSIDA

ikon strategi

  • Innan vi börjar producera själva hemsida träffas vi för att diskutera projektet, gå igenom syftet med webbplatsen och hemsidan, när vi behöver vara färdiga och vem som gör vad. Därefter börjar vi producera webbplatsen från grunden med hjälp av professionell webbdesign där utseende, känsla och användarvänlighet prioriteras. Detta innebär att besökaren alltid ska vara i fokus och att besöket blir en upplevelse.

2. WEBBPRODUKTION

Webbyrå Stockholm - Sökoptimering

  • Vår webbyrå producerar moderna och säljande webbplatser baserade på vår expertis och skräddarsys efter era önskemål. Våra webbplatser byggs i vårt egenutvecklade publiceringsverktyg (CMS) som möjliggör det för dig att själv administrera din webbplats.

3. MOBILANPASSAD HEMSIDAN

Hemsida - Responsivedesign

  • Våra mobilanpassade webbplatser och hemsidor byggs enligt tekniken "responsive design" vilket betyder att hemsidan känner av vilken enhet besökaren använder vid besöket av din hemsida och justerar designen efter skärmstorleken. Din hemsida kommer alltid att vara lätt att navigera på och se professionell ut.

4. TEXTER

Mobilanpassad hemsida- Onekemdia

  • Vi kan skriva säljande texter anpassade för webbsidor och erbjuda professionell fotografering i vår studio eller på plats hos er. Professionella bilder och texter har stor inverkan för er ranking på sökmotorn Google och hur era besökare agerar på sidan.

5. SÖKMOTOROPTIMERING (SEO)

SEO - Webbyrå

  • I dagens läge är det väldigt viktigt att synas bra i sökmotorn Google. Ibland krävs det ett löpande arbete för att bibehålla sin position i sökresultaten eller för att förbättra sin position. Det arbetet handlar mycket om att analysera sökfraser, målgrupper och optimera texter

 

6. PUBLICERING OCH DRIFT

  • Hemsidan publiceras utifrån dina behov. Därefter gör vi en överenskommelse för en periodisk utvärdering. I uppföljningen och utvärderingen går vi igenom resultat och mål och diskuterar eventuella modifieringar.

Vill du köpa en hemsida? Vill du ha en fin hemsida? Vi skapar utvecklar fina och användarvänliga hemsidor.

Kontakta oss för att få en hemsida!

 

För mer info om vår webbbyrå i Stockholm;

 

 

Pin It