• Ring oss
  • 0730 26 87 99
 
  • E-post adress
  • Info@elstrax.se
 
  • Vi finns i Västerhaninge
  • Ribby Allé 23 A, 137 42

Om oss

Vad är ELstrax?

Vi är ett ambitiöst el-företag bestående av duktiga, intelligenta och mycket driftiga medarbetare, som tillsammans arbetar hårt och fokuserat på att få dina drömmar som kund att gå i uppfyllelse. Vår riktlinje är att en tillfreds och glad kund är en återkommande kund och således den bästa referensen. Den målsättningen gäller i lika hög grad företagskunder som privata hushåll. Vi har därför anpassat vår verksamhet så att vi är lika lämpade för både mindre som större projekt av alla typer. Vi vågar tänka i nya banor med nya koncept utan att snåla på vare sig service eller långsiktighet.
Vår personalstyrka är en av våra mest betydande resurser inom ELstrax och vi eftersträvar att samtliga medarbetare inom hela organisationen ska känna att det både är roligt och givande att gå till jobbet.

Alla elektriker hos ELstrax är välutbildade och certifierade inom sina respektive specialistområden.

Varför ska du välja oss?

Med flera års erfarenhet av elinstallationer har vi samlat på oss en bred kompetens.

Vi är ett etablerat och driftigt företag som utför alla vanligt förekommande el-uppdrag och datatjänster. Vi riktar oss till alla målgrupper som företag, privatpersoner och industrier. För oss är inga projekt varken för små eller för stora, vi lyssnar alltid på kundens önskemål och ger råd baserat på kunskap och erfarenhet där vi skräddarsyr den bästa tänkbara lösningen för Dig.

Vi stöttar och är med i uppbyggnaden utav den första gemenskapsskolan någonsin i Nepal efter jordbävningen som ägde rum den 25 april 2015.

Om föreget Elstrax

Vi är ett ambitiöst el-företag bestående av duktiga, intelligenta och mycket driftiga medarbetare, som tillsammans arbetar hårt och fokuserat på att få dina drömmar som kund att gå i uppfyllelse.

Senaste blogginlägg

Nyhetsbrev

Prenumerera er för att få nyhetsbrev
Copyright © 2020 ELstrax elinstallationer Sverige AB. Designed By © Onekmedia | Orgnr 559212-9844 Innehar F-skattsedel & registrerade hos Elsäkerhetsverket.

Search