Webbyrå i Jakobsberg

Onekmedia webbyrå i Järfälla. 

Behöver ni proffessionell videor i Järfälla?

Eller en proffessionell hemsida i Järfälla?

Vi är en webbbyrå i Järfälla som producerar fina hemsidor och videor. Vi finns i Jakobsberg, Järfälla.

 Våra hemsidor är byggda i Joomla och Wordpress. Vi är en av de billigast webbyrå i Jakobsberg, Järfälla.

Webbyrå järfälla 

Vi har flera års erfarenhet med videoproduktion och hemsidor. 

Videoproduktion:

Film är något som har ökat markant de senaste åren och de flesta väljer att använda sig av film i sin marknadsföring. Vi ser att en bra digital strategi inkluderar film. Nästan 50% av alla som använder facebook och youtube ser en timme video varje vecka. Därför tycker vi på Onekmedia Webbyrå att det är värt att investera i. Vi skapar HD videor för olika ändamål. Vi har flera års erfarenhet av TV produktion, bröllopsfilmer, intervjuer, kalas, studentfester, gudstjänster. seminarium, konferenser, konventioner och konsert.

Produktion av hemsidor:

Vi skapar hemsidor i Joomla och finns i järfälla , Järfälla. Vi är också experter på Joomla och vi har flera års erfarenhet med Joomla hemsidor. Vi designar, utvecklar och producerar proffessionella hemsidor i Joomla. Joomla är ett av världens mest använda open source CMS (content management system, innehållshanteringssystem). Det finns idag miljontals webbplatser världen över som drivs med Joomla. Joomla är ett prisbelönt content management system (CMS) som gör att det enkelt går att skapa webbplatser och online-applikationer.

Digital marknasföring: 

Digital marknadsföring innefattar all marknadsföring av produkter och tjänster som sker via digitala kanaler och plattformar. Varumärken och företag utnyttjar digitala kanaler som sök, sociala medier, e-post och sina hemsidor för att kommunicera med framtida och befintliga kunder. Vi har följande tjänster på digital marknasföring:

Sökmotoroptimering - SEO (Search Engine Optimization): SEO,

Det kallas också sökordsoptimering, handlar om att optimera din webbplats så att den rankar högre på sökmotorer som Google. På så sätt ökar du din organiska (läs gratis) trafik till dina hemsidor. SEO är en av de viktigaste strategierna inom digital marknadsföring och något som alla företag bör satsa på. Visste du att 75 procent aldrig scrollar förbi förstasidan på Google

Produktion av affischer,  flyers och broschyer: 

Vi skapar proffessionella affischer och reklamblad för olika ändamål. Vi har flera års erfarenhet av marknadsföring för konferenser, konventioner, seminarium, studentkort, logotyper bröllopsinbjudningskort. Vi skapar detta i olika format, JPG, PNG, PS och AI (Vector grafik). 

För mer info kontakta oss. Vår webbyrå finns i Jakosberg, Järfälla

Ni kan också läsa följande:

Pin It