vad kostar det att synas pa google

Vill du att din hemsida ska synas på Google? 

Hur hamnar man på Google? Hur läggar man till hemsida på Google? Hur får man en hemsida att synas på Google? Vad kostar det att synas på Google?

Man kan ha flera frågår för att en hemsida ska synas på Google.

Men vår webbyrå i Stockholm kan hjälpa dig med digital marknadsföring och sökordsoptimering (SEO: Search Engine Optimization).

Men hur hamnar man högst upp på Google?

På denna artikel ska vi därför ge 5 smarta tips på hur man kan hamna på Google eller synas på Google.

Här är några tips på hur man kan synas på Google.

1. Skapa en hemsida:

Vill man synas på Google då ska man börja med att skaffa en hemsida. Har man ingen hemsida, då blir man inte heller indexeras av Google. Indexera betyder att katalogisera ord och fraser på internet genom en sökmotor.

2. Använd dina sökord i texten med hjälp av SEO (Search Engine Optimization)

Vill man hamna på Google då ska man förstå hur en sökmotor fungerar. En sökmotor bildar sig en uppfattning om din hemsida ungefär på samma sätt som en människa läser en bok eller tidning. Med andra ord genom att studera texten och resten av innehållet (bilder, titlar, rubriker etc). Det är då sökmotoroptimering kommer i bilden. SEO kommer från engelskans Search Engine Optimization och översätts ibland till Sökmotoroptimering. Det handlar om att arbeta med sökmotorernas organiska resultat, till skillnad från annonser eller sponsrade länkar.

3. Anmäl din hemsida till Google

När hemsidan är klar och den är publicerad, då ska man tala om för sökmotorerna att hemsidan existerar. Du kan anmäla din hemsida på: https://www.google.se/intl/sv/add_url.html

Det kan ta mellan 1 till 3 veckor innan din anmälan behandlas.

4. Skapa ett konto på Google Search Console

Google Search Console är en kostnadsfri tjänst som hjälper dig att hålla koll på, upprätthålla och felsöka webbplatsens placering i Googles sökresultat. På Google Search Consolse ska du också skapa en XML för att din hemsida ska indexeras hos Google.

5. Dela din hemsida på olika social medier.

Sociala medier är viktiga för att din hemsida ska synas på Google. Det finns Facebook, Twitter, Instagram och Linkedin. Använd dem för att sprida budskapet om din hemsida och dina tjänster.

Vill du hjälp med att synas på Google? Eller öka trafik till din hemsida? Kontakta vår webbyrå Onekmedia som finns i Järfälla.

För mer info, kontakta här eller ring oss på 08-75198009.

Du kan också klicka på följande länkar för att mer info:

 

Pin It