hemsida företag

Skapa företags hemsida

Vad kostar det att skapa företags hemsida?

Här är några tips om hur du kan skapa en företags hemsida

Skapa företags hemsida till din målgrupp

Vill man skapa en företags hemsida, ska man börja med ställa frågan; Vilka kommer att besöka min företags hemsida? Utifrån det svaret så kommer du att ha en anpassad hemsida till dina kunder.

Vad är syftet med din företags hemsida?

Innan man börjar med att skapa en hemsida, är det vikgit att veta dess syfte och mål. 

Vad kostar Google Adwords?

Det beror lite på branch och vilka sökord som du vill synas för. Med hjälp av Google Sökordsplaneraren så kan man estimera den genomsnittliga kostnaden per klick för ett sökord.

Hur beräknas kostnaderna?

Google beräknar kostnaderna genom en mängd olika faktorer bland annat antal annonsörer och deras bud.

vad är sökordsoptimering 

Vad kostar SEO?

Sökmotoroptimering - SEO (Search Engine Optimization): SEO, eller sökordsoptimering, handlar om att optimera din webbplats så att den rankar högre på sökmotorer som Google

Det finns flera olika prismodeller för SEO. En av de vanligaste är att betala en fast månadskostnad per sökord (vanligtvis 100 kr – 500 kr per sökord). Denna prismodell passar företag som har behov av att synas på relativt få sökord (hemsidor på mellan 1 – 50 sidor) som kräver ett fåtal rejäla punktinsatser.

Hur mycket ska man betala för SEO?

Hur mycket man betalar och vad man får brukar hänga ihop. Detta gäller även för SEO. De flesta renodlade SEO-byråer har ofta en minimumgräns på ca 5000 kr/månad eftersom det annars helt enkelt blir för låg intäkt i relation till arbetet som behöver utföras.

 Kontakta vår webbyrå för mer info

Pin It