Vad kostar en Google sökning? 

Hur mycket kostar att vara synlig på Google?

Vad kostar en Google sökning? Vad kostar det att synas på Google?

Vad kostar sökmotoroptimering? Vår webbyrå ska beskriva vad det kostar att synas på Google.

Hur fungerar AdWords?

Adwords är Googles annonsplattform, det är alltså där kan sätter upp och styr sina annonser. När en person söker efter termer som har anknytning till din produkt eller tjänst så visas dina annonser. Det gäller alltså att välja rätt sökord som har störst chans att omvandla en besökare till kund.

Hur bestäms priserna i Google Adwords?

Alla annonsörer sätter ett bud på hur mycket de är villig att betala för ett klick på deras annons. Den annonsören som lägger högsta budet kommer att få sin att visas längst upp i Google. Den som lägger lägst bud kommer att synas längst ner i sökresultatet av annonserna. Det är inte bara budet som avgör var vilken position din annons får i Google. Kvaliten på dina annonser och användning av annonstillägg är också viktigt.

Vad kostar Google Adwords?

Det beror lite på branch och vilka sökord som du vill synas för. Med hjälp av Google Sökordsplaneraren så kan man estimera den genomsnittliga kostnaden per klick för ett sökord.

Hur beräknas kostnaderna?

Google beräknar kostnaderna genom en mängd olika faktorer bland annat antal annonsörer och deras bud.

vad är sökordsoptimering 

Vad kostar SEO?

Sökmotoroptimering - SEO (Search Engine Optimization): SEO, eller sökordsoptimering, handlar om att optimera din webbplats så att den rankar högre på sökmotorer som Google

Det finns flera olika prismodeller för SEO. En av de vanligaste är att betala en fast månadskostnad per sökord (vanligtvis 100 kr – 500 kr per sökord). Denna prismodell passar företag som har behov av att synas på relativt få sökord (hemsidor på mellan 1 – 50 sidor) som kräver ett fåtal rejäla punktinsatser.

Hur mycket ska man betala för SEO?

Hur mycket man betalar och vad man får brukar hänga ihop. Detta gäller även för SEO. De flesta renodlade SEO-byråer har ofta en minimumgräns på ca 5000 kr/månad eftersom det annars helt enkelt blir för låg intäkt i relation till arbetet som behöver utföras.

 Kontakta vår webbyrå för mer info

Pin It