7 smarta tips för fler visningar på dina Youtube filmer

Hur får man fler visningar på Youtube? 

Hur får man många visningar på Youtube? 

Jag ska ge smarta tips för att få fler visningar Youtube. När du får många visningar på Youtube, då får man också få fler prenumeranter på youtube. 

Youtube är världens andra största sökmotor och 300 timmar videor laddas upp på YouTube varje minut.

För några år sedan fanns det flera företag som samlade ihop bloggare under samma tak, och nu finns det ett gäng olika för YouTubare. Men hur ska du lyckas att få fler visningar på Youtube?

Här är några tips på hur man får fler visningar på Youtube:

1. Ta reda på syftet med din kanal, din mål grupp och vad de gillar

Ditt syfte kan till exempel vara att man ska få större inblick i ditt liv eller företag. Syftet kan absolut också vara rent nöje och att du vill underhålla din publik. Det viktigaste är inte vad syftet är, utan snarare att du har en tanke och en idé om varför du vill finnas på Youtube.

2.  Studera och analysera högt rankade videor 

  • Du har konkurrens där ute. Men det är en bra sak. Du kan utnyttja den konkurrensen för att öka din egen YouTube-exponering. Exempel är att din passion är att laga mat. Din YouTube-video kommer att fokusera på hur man man enkelt kan lagar mat, komplicerade maträtter ect.
  • Högt rankade videor Youtube

 3. Välj en bra titel för din video, beskrivning, och taggar 

  • Titel: Titel är jätte viktig på Youtube, eftersom det man letar efter på Youtube är titlar på videor.
  • Beskrivning; Välj en bra beskrivning som beskriver din video. Under beskrivning ser till att titel också kommer med. 
  • Taggar: En tagg är ett form av sökord som du lägger till på din video, de är menade att beskriva vad din video handlar om.
  • Youtube video Visningar

 

4. Designa en snygg videominiatyr

  • I sökresultat och andra listor med videoklipp på YouTube visar en videominiatyr. Som standard plockar YouTube ut en stillbild från din video, men du har också möjlighet att ändra videominiatyren i samband med att du laddar upp ditt klipp.

 

5. Designa ett snyggt och bra sidhuvud

När du skapat din kanal går du till dess hemsida, och här kan du ändra utseendet på sidhuvud och logotyp/avatar. Använd detta för att göra din kanal mer personlig.

Sidhuvud Youtube - Onekmedia

6. Uppdatera minst en gång i vecka

En Kanal som uppdaterar nya videor en eller några gånger i veckan i värt att följa. Lägg gärna en tidpunkt på nya uppdateringar!

 

7. Dela dina videoklipp via sociala medier

Dela gärna dina videor på Facebook, Twitter, Blogg och Whatsapp.

 Onekmedia har skapat en Youtube kanal som heter Rhemaweb. Kanalen har över 200 000 prenumeranter med flera miljoner visningar och upp till 35 000 per dag. Vill du också ha en Youtube kanal med många visningar?  kontakta oss

Onekmedia skapar hemsidor i Joomla och finns i Webbyrå järfälla , Järfälla. Vi är också experter på Joomla och vi har flera års erfarenhet med Joomla hemsidor

Du kan också läsa följande artiklar:

För mer info kontakta oss

Pin It