Behöver du hjälp med hemsida i Stockholm?

Behöver du hjälp med hemsidan i Stockholm?

Vill du ha hjälp med hemsidan?

Hjälp med hemsidan för ditt företag?

Hemsida företag? Onekmedia hjälper dig med hemsidan i Stockholm.

Det är inte alltid lätt att få hjälp med hemsidan. Ibland vet man inte var man kan få hjälp med hemsidan. Men får du hjälp med hemsidan, så kan du även hjälpa dina kunder. Din hemsida är ditt företags skyltfönster. Vår webbyrå i Stockholm hjälper dig med hemsidan.

Onekmedia har flera års erfarenhet att hjälpa kunder med hemsidor. Vi hjälper dig med hemsidan så att det blir enkelt, snabbt och billigt. 

Hur kan vi hjälpa dig med hemsidan?

Hjälp med hemsidan stockholm

Vill du kontakta oss för att få hjälp med hemsidan i Stockholm? Tveka inte att kontakta Onekmedia för att få hjälp med hemsidan i Stockholm.

Kontakta oss på 073-7180931 

För mer info, kontakta onekmedia eller ring oss på 073-7180931

Köpa hemsida?

Du kan också köpa en hemsida här: 

Det viktigaste är att lyssna på dig som behöver hjälp med hemsida. Vi går igenom följande:

Hjälp med hemsida.

1. Strategier, arbetsprocess och webbdesign för att hjälpa dig med hemsidan.

  • Innan vi börjar producera själva hemsida träffas vi för att diskutera projektet, gå igenom syftet med webbplatsen och hemsidan, när vi behöver vara färdiga och vem som gör vad. Därefter börjar vi producera webbplatsen från grunden med hjälp av professionell webbdesign där utseende, känsla och användarvänlighet prioriteras. Detta innebär att besökaren alltid ska vara i fokus och att besöket blir en upplevelse.

2. Webbproduktion för att hjälpa dig med hemsidan

Vill man hamna på Google då ska man förstå hur en sökmotor fungerar. En sökmotor bildar sig en uppfattning om din hemsida ungefär på samma sätt som en människa läser en bok eller tidning. Med andra ord genom att studera texten och resten av innehållet (bilder, titlar, rubriker etc). Det är då sökmotoroptimering kommer i bilden. SEO kommer från engelskans Search Engine Optimization och översätts ibland till Sökmotoroptimering. Det handlar om att arbeta med sökmotorernas organiska resultat, till skillnad från annonser eller sponsrade länkar.

3. Mobilanpassad hemsidan

  • Våra mobilanpassade webbplatser och hemsidor byggs enligt tekniken "responsive design" vilket betyder att hemsidan känner av vilken enhet besökaren använder vid besöket av din hemsida och justerar designen efter skärmstorleken. Din hemsida kommer alltid att vara lätt att navigera på och se professionell ut

4. Texter

  • Vi kan skriva säljande texter anpassade för webbsidor och erbjuda professionell fotografering i vår studio eller på plats hos er. Professionella bilder och texter har stor inverkan för er ranking på sökmotorn Google och hur era besökare agerar på sidan.

5. Sökoptimering (SEO)

  • I dagens läge är det väldigt viktigt att synas bra i sökmotorn Google. Ibland krävs det ett löpande arbete för att bibehålla sin position i sökresultaten eller för att förbättra sin position. Det arbetet handlar mycket om att analysera sökfraser, målgrupper och optimera texter.

6. Publicering och drift

  • Hemsidan publiceras utifrån dina behov. Därefter gör vi en överenskommelse för en periodisk utvärdering. I uppföljningen och utvärderingen går vi igenom resultat och mål och diskuterar eventuella modifieringar

Du kan också läsa följande: 

 

Pin It